De winkelwagen is leeg

Het is aan te bevelen uw machine regelmatig onderhoud te geven dit zorgt voor een langere levensduur. Het voorkomt hoge kosten als de machine door achterstallig onderhoud ‘echt’ kapot gaat. U kunt bij ons met alle soorten grasmaaiers & (tuin)- machines terecht, ongeacht het merk.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt is belangrijk voor de levensduur, de betrouwbaarheid en de prestaties van uw machine maar vooral ook voor uw eigen veiligheid. Daarom wordt uw machine bij elke onderhoudsbeurt grondig gereinigd en vervolgens gecontroleerd op mechanische mankementen.

Als wij tijdens de onderhoudsbeurt defecten of gebreken aan uw machine constateren, wordt u daar van op de hoogte gesteld. Zo komt U achteraf niet voor nare kosten of verassingen te staan.

Laat uw machine onderhouden door de Vree tuinmachines neem vandaag nog contact op. U bereikt ons via het telefoonnummer 0344-661562 of via het contactformulier op de pagina. We helpen u graag verder.

NIEUW: Aircoservice

Steeds meer tractoren beschikken tegenwoordig over een Airco installatie. Deze systemen zorgen voor veel werkplezier in de zomer tijdens de lange warme werkdagen. En feit is dat de capaciteit van de systemen tot wel 10% per jaar kan afnemen. Dit gaat direct ten koste van de koel capaciteit. Laat dus tijdens het onderhoud van uw machine ook het airco systeem service. Dit garandeert optimale prestaties tijdens warme dagen.

De Vree tuinmachines beschikt sinds kort over een volautomatisch servicestation voor alle airco systemen die volledig automatisch werkt. Het airco apparaat controleert het systeem op lekkages door middel van een vacuüm test en het systeem met de juiste hoeveelheid koude middel weer afvult.

Winterbeurt Gazonmaaier.

Nu het najaar is aangebroken ligt het werk in de tuin weer even stil. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen is het belangrijk om uw grasmaaier of andere tuinmachines te laten onderhouden. Zodat u in het voorjaar niet voor verassingen kom te staan met een weigerende gazonmaaier. Door goed onderhoud verleng je ook de levensduur van je machine.

Uw grasmaaier dient een mooi eindresultaat te leveren. Als de messen van uw grasmachine niet scherp genoeg zijn, snijden ze het gras niet meer, maar slaan of scheuren het gras stuk en veroorzaken bruine toppen. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om uw grasmaaier op het einde van elk maaiseizoen van een winterbeurt te voorzien.

Als wij tijdens de onderhoudsbeurt defecten of gebreken aan uw machine constateren, wordt u daar van op de hoogte gesteld. Zo komt U achteraf niet voor nare kosten of verassingen te staan.

Wilt u graag een winterbeurt aan uw gazonmaaier laten uitvoeren. Neem dan contact op u bereikt ons via het telefoonnummer 0344-661562 of via het contactformulier op de pagina. Het toppunt van service, is de Vree haal- & brengservice. Met de Vree haal- & brengservice wordt uw gazonmaaier op de afgesproken tijd opgehaald. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, word uw gazonmaaier weer netjes teruggebracht.


 

Onze merken

Openingstijden

maandag 8.00-12.15  | 13.00-17.00 uur
dinsdag 8.00-12.15  | 13.00-17.00 uur
woensdag 8.00-12.15  | 13.00-17.00 uur
donderdag    8.00-12.15  | 13.00-17.00 uur
vrijdag  8.00-12.15  | 13.00-17.00 uur
zaterdag 09.00-12.00
zondag     Gesloten 

De wintermaanden
november t/m februari
   zijn wij op zaterdag gesloten.

 

Volg ons op Facebook Volg ons op instagram

Iseki Pro Dealer

Iseki Pro dealer

Bestelprocedure

Digitale facturering

Wilt u uw factuur digitaal ontvangen?
Stuur ons een e-mail, voorzien van uw klantnaam en/of debiteurennummer.
(via contact)